Benvingut a la casa de Alhaurín

Project description

Una finca antiga en un poble de Màlaga reformada i dissenyada per complet pel nostre estudi.

Els seus propietaris, una parella establerta a Londres i amb dues filles buscaven el seu refugi en aquest poble assolellat i tranquil.

S’ha distribuït per complet els interiors i canviat l’aspecte exterior de la finca. S’ha plantejat una casa oberta amb grans vidrieres per connectar amb l’exterior, a més de distribuir espais diàfans per a les zones comunes.

Es buscava una llar contemporani, però alhora rústic i mediterrani. Hem utilitzat microciment per a terres i banys, fustes rústiques per atorgar robustesa i una decoració amb peces i art més contemporànies i modernes barrejant altres d’estil ètnic.

Ph: Pablo Sarabia

Estilisme: Beatriz Aparicio

 

Date
Apr 02 2015
Client
Privat
Category